Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kingsoft Office voor Android wordt WPS Office

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2014, 11:00 CategorieAndroid

Er zijn veel verschillende apps in de Google Play Store te vinden waarmee je documenten, spreadsheets en presentaties kunt aanmaken of bewerken, maar er zijn een paar apps die de beste interface en meeste mogelijkheden bieden. Kingsoft Office is al tijden één van deze populaire apps en krijgt deze week een grote update.

Kingsoft, de makers van de Office-app, hebben deze week laten weten dat de app maar liefst 210 miljoen gebruikers over de hele wereld kent. Om dit heugelijke feit te vieren wordt de app omgedoopt tot WPS Office. Naast een nieuwe naam krijgt de populaire applicatie een nieuw logo en een compleet nieuwe interface.

Dat is echter nog niet alles want de ontwikkelaars geven aan lang bezig te zijn geweest met deze grote update Versie 6.0, welke dus gaat onder de nieuwe naam WPS Office, brengt ook meer dan 100 nieuwe feature-updates en verbeteringen, waaronder een verbeterd gebruiksgemak door een nieuwe interface en ondersteuning voor 44 talen.

WPS-Office

Met WPS Office heb je een compleet pakket Office-functies op je Android tablet of smartphone staan. Zo kun je eenvoudig documenten aanmaken, aanpassen en delen. Ook kun je met verschillende personen samenwerken aan één document, presentaties via DLNA of WiFi delen, en documenten draadloos printen. Daarnaast is er volledige integratie met populaire clouddiensten als Dropbox, Google Drive en OneDrive.

Het mooiste van dit alles is dat WPS Office gratis te downloaden is en gebruikt kan worden op tablets en smartphones die minimaal op Android 2.1 draaien.

  • WPS Office
  • Delen:

Reacties

  1. hagnauer
    01 oktober, 2014 om 19:37

    waarom kan ik worddocumenten van microsoft niet openen met kingsoft wps. Is er een conversie mogelijk. Het lukt op geen enkele manier om van word office naar kingsoft wps te komen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.