Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG publiceert promotievideo G Pad 7.0, 8.0 en 10.1

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2014, 12:57 CategorieAndroid

Het is inmiddels al ruim een maand geleden dat LG de nieuwe G Pad-serie aankondigde en eerder deze maand liet de Koreaanse fabrikant weten dat het 7-inch model uit de serie als eerste zijn weg naar Europa zal vinden. Vandaag heeft LG een promotievideo online gezet waarin de belangrijkste features en functies van de tablets getoond worden.

De LG G Pad-serie bestaat uit drie modellen; de 7-inch G Pad 7.0, de 8-inch G Pad 8.0 en de 10.1-inch G Pad 10.1. Alle drie de tablets draaien op Android 4.4.2 KitKat-software, beschikken over een 1.280 bij 800 pixels resolutie en zijn voorzien van een Qualcomm Snapdragon 400-processor. Over Android heen heeft LG een eigen skin gelegd en ook worden er eigen apps en toepassingen als ‘Knock Code’ en ‘QPair 2.0’ meegeleverd.

In onderstaande promotievideo toont LG een aantal van de features en functies van de nieuwe G Pad tablets, waaronder de QPair-app waarmee een koppeling met een Android smartphone gelegd kan worden.

De LG G Pad 7.0 en LG G Pad 10.1 verschijnen volgende maand in de Nederlandse winkels. De 8-inch G Pad 8.0 komt pas in augustus naar Nederland. De adviesprijzen heeft LG nog niet bekendgemaakt maar het 7-inch model gaat waarschijnlijk iets minder dan 200 euro kosten.

  • Delen:
LG G Pad 8.0
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.