Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech lanceert Type-S keyboard case voor Samsung Galaxy Tab S

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2014, 11:51 CategorieAccessoires

Samsung kondigde afgelopen nacht de Galaxy Tab S tablets met amoled-display aan en bij nieuwe tablets horen natuurlijk nieuwe accessoires. Niet alleen Samsung zelf brengt verschillende accessoires, waaronder een keyboard case, op de markt, ook Logitech laat meteen van zich horen. De accessoirefabrikant introduceert vandaag de Type-S keyboard case.

De Logitech Type-S is een dunne en lichte case voor de nieuwe Samsung Galaxy Tab S 10.5. De case is voorzien van een ingebouwd Bluetooth-toetsenbord met een geoptimaliseerde lay-out en mogelijkheid om de tablet te gebruiken vanuit verschillende kijkposities. Je kunt de tablet rechtop plaatsen om e-mails te typen en te chatten of plat leggen om een e-boek te lezen of comfortabel te surfen. Ingebouwde magneten zorgen ervoor dat de tablet automatisch aangaat als de case geopend wordt en uitgaat zodra de case gesloten wordt.

Logitech-Type-S-cover-2

Daarnaast beschikt de Logitech Type-S over een batterij die tot drie maanden meegaat wanneer deze volledig opgeladen is en via de meegeleverde USB-kabel opgeladen kan worden. De case is voorzien waterafstotende materialen en beschermt de tablet volgens de fabrikant optimaal. Het Essential Protection System (E.P.S.) beschermt beide kanten van de tablet tegen stoten, krassen en morsen. Daarnaast zorgt het Logitech SecureLock-systeem ervoor dat de tablet stevig vast zit in de beschermende case.

De Logitech Type-S is naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf juni voor een adviesprijs van 99,99 euro.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)

Reacties

  1. weka
    08 januari, 2019 om 16:32

    Zoek een cover met toetsenbord azerty voor mijn Samsung Galaxy Type S 10.5 – model SM-T800

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.