Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Maak je Microsoft Surface Pro klaar voor de strijd

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2014, 12:06 CategorieWindows

De echte strijd heeft de laatste jaren plaatsgevonden tussen Android en iOS fans, fandroids versus fanboys. In de flamewar zijn regelmatig gewonden gevallen, het waren regelmatig voor ego’s die met kneuzingen het strijdveld moesten verlaten. Microsoft is natuurlijk een vrij nieuwe speler op de markt, en juist nieuwelingen kunnen wel wat extra bescherming gebruiken, toch?

Hoes voor Surface Pro en Pro 2

Natuurlijk het het bovenstaande maar een grapje en hebben we het hier over een hoes voor de Surface Pro en Surface Pro 2. Het bedrijf Urban Armor Gear heeft namelijk een hoes voor deze tablets gelanceerd die volgens hun voldoet aan militaire eisen. De standaard in kwestie is MIL-STD-810 standaard. Via de link kan je het fijne ervan lezen maar je kan natuurlijk al wel raden dat we het hier dus over en extra stevige en beschermende hoes/cover hebben. En de Surface Pro kon sowieso al goed tegen een stootje. Het bedrijf achter deze hoes prijst zelf nog extra de gebruikte FrogSkin techniek, die juist in natte of vochtige omstandigheden extra grip moet bieden. Natuurlijk is er ook gebruik gemaakt van rubber en bijzondere frame-constructies om extra protectie te bieden. Ook is er een handige standaard verwerkt in de hoes.

Surface-beschermende-hoes

Hoewel de case op dit moment alleen voor de eerste twee modellen Surface Pro op de markt is wordt er ook een model voor de nieuwe Surface Pro 3 verwacht. De Scout Case is op dit moment alleen verkrijgbaar in het zwart en kost ‘maar’ 59,99 dollar, niet gek voor een hoes die je in staat stelt je excel-sheets in de strijd te gooien!

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 2
Windows 8
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.