Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Pro 3 krijgt firmware-update vlak voor lancering

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2014, 10:45 CategorieWindows

Vanaf morgen ligt de vorige maand aangekondigde Microsoft Surface Pro 3 in de Amerikaanse winkels maar nog voordat de hybride aangeschaft kan worden heeft Microsoft al een firmware-update uitgerold.

De firmware-update voor de Microsoft Surface Pro 3 is een belangrijke want de tablet had problemen met de stroomvoorziening. Zo zou het apparaat niet ontwaken uit slaapstand en zou er energie weglekken wanneer de stroomadapter is aangesloten. Daarnaast moet de update de algemene prestaties van de tablet verbeteren, iets waar we natuurlijk blij mee zijn. De update is 14Mb groot en is binnen vijf minuten op het apparaat geïnstalleerd.

Vanaf morgen kunnen Amerikaanse consumenten dus naar de winkel voor de Surface Pro 3 en zij zullen direct na het opstarten van het apparaat een melding krijgen dat er een update beschikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn dan kan via de instellingen handmatig naar de update gezocht worden.

Nederlandse geïnteresseerden moeten nog even geduld hebben. De Microsoft Surface Pro 3 ligt in Nederland pas eind augustus in de winkels. De tablet kan dan gekocht worden voor een prijs vanaf 819 euro. Voor meer informatie, alle specificaties, alle prijzen en alle configuraties kun je terecht op de productpagina van de Microsoft Surface Pro 3.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.