Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Asus MeMO Pad en Fonepad tablets pas in najaar verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2014, 15:43 CategorieAndroid

Vanmorgen waren wij in Amsterdam aanwezig bij een Nederlands pers-event waar Asus nieuwe producten toonde aan de Nederlandse pers. Wij gingen daar natuurlijk niet me al te hoge verwachtingen heen want eigenlijk alle nieuwe hardware is afgelopen maand natuurlijk al bij Computex de revue gepasseerd. Je kan al het Computex-nieuws, inclusief de aankondigingen van Asus, lezen op onze speciale overzichtpagina’s.

Transformer Book Flip en Transformer T1F03

Zoals Martijn zojuist al heeft beschreven zijn er verschillende producten die snel hun weg vinden naar de Nederlandse winkels. Voor een korte hands-on met zowel de Transformer Book Flip en de Transformer TF103 kan je dus terecht in het artikel van Martijn. Asus brengt overigens ook nog een Chromebook naar de Nederlandse markt, maar daar zullen we wel wat meer over schrijven als het wat rustiger is. We blijven het een interessant segment van de markt vinden.

Nieuwe tablets verschijnen later

Hoewel het vanmorgen best gezellig was om weer even met de conculega’s rond te hangen en te kijken naar de paar producten die Asus bij zich had konden we uiteindelijk toch onze teleurstelling moeilijk verkroppen. Asus kon ons namelijk niet de meeste interessante producten die ze afgelopen maand wereldkundig maakte tonen. Producten als de 5-in-1 Transformer Book V of de superdunne Windows 8 hybride Transformer Book T300 Chi.

Ook ‘normale’ producten, opvolgers van bestaande apparaten, laten nog even op zich wachten. Denk hierbij aan de Asus Fonepad 7 en de nieuwe MeMO Pad 7 en MeMO Pad 8 tablets. Zoals gezegd vonden we het erg jammer dat we daar nog niets van te zien kregen vandaag, zoals het er nu naar uitziet kunnen we de laatstgenoemde producten pas rond september verwachten. Of de Transformer Book V en T300 Chi naar Nederland komen is nog helemaal niet duidelijk. Natuurlijk zullen we hierover berichten zodra er meer bekend is.

 • Delen:
Asus Transformer Book V
Android KitKat (4.4) - Windows 8
Asus Transformer Pad TF303CL en TF303K
Android KitKat (4.4)
Asus MeMO Pad 8 (ME181CX)
Android KitKat (4.4)

Reacties

 1. HG
  18 juni, 2014 om 21:03

  Tsja, als je het niet naar Nederland brengt, zal je het hier ook niet verkopen. Rare jongens, van Asus.

 2. Brainsnack
  19 juni, 2014 om 20:54

  Je zou toch denken dat ze met een vroege release een voorsprong op de concurrentie hadden kunnen nemen, vooral als die concurrentie o.a. bestaat uit een eventuele Nexus 8.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.