Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Officiële e-mail applicatie Android verschijnt in Google Play Store

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2014, 11:26 CategorieAndroid

Google heeft vandaag de officiële e-mail applicatie, welke op nagenoeg elke Android tablet standaard meegeleverd wordt, in de Play Store gezet. De app is vooralsnog alleen beschikbaar voor de Nexus- en Google Play Edition-apparaten van het bedrijf.

Google zet met de lancering van de losse e-mailapp voor Android de strategie voort dit vorig jaar ingezet werd. Het bedrijf achter het Android besturingssysteem wil namelijk verschillende onderdelen van de software kunnen updaten zonder hiervoor een complete update voor Android te hoeven uitrollen. Wanneer er iets aangepast wordt in de e-mail applicatie kan dit middels een kleine update voor de app zelf doorgevoerd worden in plaats van alle verbeteringen samen te voegen in een complete update voor Android.

Sinds vandaag is de standaard e-mail applicatie voor Android in de Google Play Store te vinden maar het is alleen mogelijk de app te downloaden als je over een Nexus of Google Play Edition tablet of smartphone beschikt. Deze devices komen echter al geleverd met deze app en het is dus vooral een voorbereiding om de app voortaan sneller van updates te kunnen voorzien.

Lees meer over het instellen van je e-mail op je Android tablet.

  • E-mail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.