Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab S eind juni te koop’

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2014, 10:08 CategorieAndroid

Dat Samsung volgende week donderdagnacht de nieuwe Galaxy Tab S met amoled-display presenteert staat zo goed als vast, maar volgens nieuwe geruchten kunnen we de tablets ook deze maand nog in de winkels verwachten.

Galaxy Tab S kopen

Op 12 juni houdt Samsung een groot persevenement in New York waar hoogstwaarschijnlijk de tweede generatie amoled-tablets aangekondigd worden. Dit is onder meer op te maken uit het grote aantal geruchten die we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen en de uitnodiging van de Koreaanse fabrikant.

Volgens de bekende lekker EVLeaks liggen de Galaxy Tab S tablets eind deze maand al in de winkels, al is niet duidelijk of dit ook voor Nederland geldt. De lanceerdatum zou op 27 juni staan. Ook wordt niet gesproken over prijzen maar kopers zouden wel een gratis case bij aanschaf krijgen. Vorige maand lekte de eerste mogelijke prijzen van de amoled-tablets van Samsung uit. Het 8.4-inch model zou zo’n 450 euro gaan kosten, terwijl de 10.5-inch versie een prijs vanaf 560 euro krijgt.

Samsung-Galaxy-Tab-S-3

Specificaties

Ook doken afgelopen week de eerste persafbeeldingen van de Galaxy Tab S 8.4 en Galaxy Tab S 10.5 op. Daaruit konden we opmaken dat Samsung kiest voor een iets afwijkend design, zonder de nep lederen look. Beide tablets worden voorzien van twee camera’s en beschikken over een microUSB-poort. Als we de geruchten mogen geloven worden beide modellen voorzien van een 2.560 bij 1.440 pixels resolutie, een vingerafdrukscanner, 3GB aan werkgeheugen, een Samsung Exynos octacore-processor, 32GB aan opslaggeheugen en een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Ook zijn ze voorzien van Android 4.4 KitKat-software met aar overheen de Magazine UX-interface.

Update: De tablets zijn inmiddels gepresenteerd. Alle specificaties, modellen en prijzen vind je op de productpagina van de Galaxy Tab S 8.4 en Galaxy Tab S 10.5. Daarnaast kun je terecht in onze hands-on review voor de eerste ervaringen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.