Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties Samsung Galaxy Note 4 duiken op in benchmark

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2014, 15:35 CategorieAndroid

We hebben de afgelopen weken al verschillende geruchten voorbij zien komen over de Samsung Galaxy Note 4, de alweer vierde generatie van de populaire phablet. Een echte houvast hadden we nog niet maar vandaag komt daar verandering in want in benchmarks zijn een aantal van de belangrijkste specificaties van het toestel onthuld.

De Samsung Galaxy Note 4 wordt waarschijnlijk, net als voorgaande jaren, tijdens IFA 2014 in september gepresenteerd. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten en lekken. Deze week is de tablet gespot in de database van AnTuTu en daaruit kunnen we de belangrijkste specificaties opmaken. We moeten echter een slag om de arm houden aangezien ook met benchmarks weleens gesjoemeld wordt.

Als we de informatie in de benchmark mogen geloven komt de Galaxy Note 4 in twee varianten; een met een Qualcomm Snapdragon 805-processor met vier kernen, en een met een Samsung Exynos-processor met acht kernen. Beide modellen zijn voorzien van 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Ook beschikken beide versies over Android 4.4.3 KitKat als besturingssysteem.

Qua display kunnen we alleen de resolutie achterhalen. Deze bedraagt 2.560 bij 1.440 pixels. Waarschijnlijk is de Galaxy Note 4 uitgerust met een 5.7-inch amoled-display. Aan de achterzijde van het toestel bevindt zich een 16 megapixel camera en aan de voorzijde een 3,6 megapixel camera. Over de prijs en beschikbaarheid van het toestel is op dit moment nog niks bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 3
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.