Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Swiftkey, Swype en Flesky keyboards komen naar iOS 8

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2014, 10:31 CategorieApplicaties

We hebben er lang op moeten wachten maar vanaf iOS 8 is het eindelijk mogelijk om een on-screen keyboard van derden te gebruiken op je iPad of iPhone. Je bent dus niet meer gebonden aan het standaard iOS-keyboard van Apple, dat overigens ook een flinke update gekregen heeft. De verwachting is dat we snel keyboard-apps van derden in de App Store gaan vinden.

Inmiddels hebben drie ontwikkelaars van populaire on-screen keyboards voor Android reeds aangegeven te werken aan een iOS-versie. Flesky is één van deze ontwikkelaars en geeft aan al in de afrondende fase van het project te zitten. Momenteel is de ontwikkelaar bezig met beta-testers om de app bij te schaven. Ook de ontwikkelaars van het populaire Swype en SwiftKey geven aan druk bezig te zijn met de ontwikkeling en niet te kunnen wachten om een keyboard voor iOS te lanceren. De ontwikkelaar van SwiftKey laat het volgende weten;

We’re delighted Apple has decided to embrace the importance of opening its platform to third party keyboards. For more than four years, SwiftKey and our millions of users have pioneered faster, easier typing on touchscreens, leading the industry with next-word prediction and smarter autocorrection. Our technology features on more than 200 million devices to date and we can’t wait to reach more. We first brought a taste of our technology to iOS in January this year with the launch of the free note-taking app SwiftKey Note. Are we going to build SwiftKey Keyboard for iOS 8? Of course we are. We’ve already started.

iOS 8 wordt komende herfst uitgebracht voor bezitters van een iPhone, iPad en iPod Touch. Een overzicht van alle nieuwe features en functies vind je in ons iOS 8 overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.