Verwijzing naar Galaxy Note 4 gespot op website Samsung

14 juni 2014 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy-Note-Air-Command

De Galaxy Note 4 moet de volgende populaire phablet worden, na een hoop geruchten lijkt de Note 4 ook op Samsung's website gespot te zijn.

De Samsung Galaxy Note-familie houdt de gemoederen aardig bezig. De Galaxy Note 3 is een van de meest populaire smartphones op de markt, maar valt door zijn grote schermformaat in de categorie phablets. En juist in deze tussencategorie is de Samsung Note 3 al helemaal de populairste. De laatste weken lekt er al van alles uit over de opvolger, en nu lijkt er ook een daadwerkelijke verwijzing naar het Galaxy Note 4-toestel gevonden te zijn op de website van Samsung.

Wat we denken te weten

We hebben al een paar keer geschreven over de Samsung Galaxy Note 4. Het eerste bericht dat de Note 4 een andere vormfactor ging krijgen moeten we ondertussen extra twijfels bij zetten. Want het lijkt erop dat de Galaxy Note 4 een 5.7 inch display met QHD resolutie krijgt, 2560 x 1440 pixels dus. Net als de deze week gepresenteerde Galaxy Tab S tablets lijkt de Note 4 voorzien te worden van een amoled-scherm en een vingerafrukscanner. Het toestel wordt misschien ook nog voorzien van een nieuw type sensor, die op basis van UV straling de schermhelderheid instelt.

SM-NG10 op website Samsung

Het typenummer voor deze nieuwe Note lijkt SM-NG10 te zijn en want de Indiaanse import-export website zauba heeft het toestel reeds in de papieren staan. Via een User Agent Profile is de de SM-NG10 ook te zien op Samsung’s eigen website.

Presentatie Samsung Galaxy Note 4

Naar verwachting gaat Samsung de opvolger voor de Galaxy Note 3 presenteren tijdens IFA Berlijn. Natuurlijk zullen wij daar bijzijn om jullie direct van het laatste nieuws te zien. Voor nu moeten we het nog even met de bovenstaande informatie doen.

Reacties (0)