Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Welke iPad en iPad mini krijgen de update naar iOS 8?

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2014, 10:03 CategorieBesturingssystemen

Gisterenavond heeft Apple de nieuwste versie van het mobiele iOS-besturingssysteem gepresenteerd en hoewel de update nog niet beschikbaar is weten we al wel welke iPads en iPhones de update kunnen verwachten.

Wat betreft de iPhones vallen bezitters van een iPhone 4 en eerder deze keer buiten de boot. Alleen de iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s en iPhone 5c kunnen een update naar iOS 8 verwachten. Ook de vijfde generatie iPod kan een update verwachten.

Opvallender is dat Apple de update beschikbaar stelt voor de iPad 2 en nieuwer. Dit houdt in dat de tweede, derde en vierde generatie, de iPad Air, de iPad mini en de iPad mini met retina-display een update naar iOS 8 krijgen.

Er zit echter wel een kleine maar aan want waarschijnlijk zijn niet alle nieuwe features van iOS 8 beschikbaar voor de oudere modellen, mede door de minder krachtige processors. Dit was vorig jaar met iOS 7 ook het geval. Apple heeft nog niet aangegeven welke functies op oudere modellen ontbreken. Zodra dit bekend is vullen we dit artikel aan.

Lees meer over alle nieuwigheden in iOS 8, waaronder de mogelijkheid om eenvoudig data tussen een Mac en iOS-apparaat uit te wisselen en een on-screen keyboard van derden te gebruiken.

 • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Reacties

 1. Driesse
  03 oktober, 2014 om 23:37

  De foto’s zijn niet zo goed meer te zien als voorheen, het album met onderaan de inhoud is verdwenen. Kan dit hersteld worden?

 2. Driesse
  03 oktober, 2014 om 23:40

  Het fotoalbum met onderaan in het klein is weg. Kan dit als eerst worden hersteld?

 3. Driesse
  03 oktober, 2014 om 23:45

  Waar is de makkele filmrol gebleven,die wil ik weer terug!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.