Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

7-inch Acer Iconia Tab 7 met telefoonfunctie te koop in Duitsland

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2014, 14:12 CategorieAndroid

Een paar maanden geleden schreven we al over de Acer Iconia Tab 7, een tablet die de concurrente aangaat met onder meer de tablets uit de Asus Fonepad-serie. Deze 7-inch Iconia Tab met telefoonfunctie is nu verkrijgbaar bij onze oosterburen, en kost daar 179 euro.

Acer Iconia Tab 7

De Acer Icona Tab 7 kan dus zowel als tablet als mega-smarpthone gebruikt worden. De smartphonefunctionaliteit heeft natuurlijk ook door de beschikbaarheid van 3G een belangrijke toepassing voor de tablet. ‘Altijd en overal’ internet is best heel handig, zeker als je daar eenmaal aan gewend bent. De specificaties van deze tablet omvatten verder een 7 inch IPS paneel met een 1280 x 800 pixel resolutie en een quadcore-processor van MediaTek. Het standaard 16 GB geheugen kan worden uitgebreid via een MicroSD slot. Deze nieuwe Acer tablet draait ook op de nieuwste Android versie, Android 4.4 KitKat.

Acer-Iconia-Tab-7-2

Prijs en beschikbaarheid in Nederland

Of en wanneer deze tablet naar Nederland komt is nog niet duidelijk. Natuurlijk zullen er vast een paar (web)winkels zijn die zich aan de import gaan wagen, zodat deze tablet binnen afzienbare tijd verkrijgbaar is voor degene die hem echt graag willen hebben. De vergelijkbare (en ook nieuwe) Acer Iconia One 7, met Wifi maar zonder 3G, is overigens al verkrijgbaar in Nederland, en gaat op dit moment voor rond de 140 euro over de toonbank.

  • Delen:
Acer Iconia Tab 7 (A1-713HD)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.