Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanwijzingen voor nieuwe Samsung Galaxy Tab tablets gespot

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2014, 12:12 CategorieAndroid

Je zou zeggen dat Samsung inmiddels voldoende tablets op de markt gebracht heeft maar er lijkt geen einde aan te komen bij de Koreaanse fabrikant. Deze week zijn wederom aanwijzingen voor de komst van nieuwe tablets gespot, al moeten we nog een slag om de arm houden.

Samsung heeft dit jaar al een groot aantal tablets gelanceerd, waaronder de nieuwe Galaxy Tab 4 tablets in het middenklasse segment en de Galaxy TabPRO tablets voor diegenen die high-end specificaties zoeken. Vanaf morgen verschijnen ook de nieuwe Galaxy Tab S tablets met amoled-display in Nederland.

Mogelijk worden er binnenkort wederom nieuwe tablets aan het assortiment toegevoegd, dat is althans als we afgaan op nieuwe pagina’s die Samsung Scandinavië online heeft gezet. Op deze pagina’s zijn de nog onbekende modelnummers SM-T360 en SM-T365 te vinden.

Dat het hier om tablets gaan kunnen we uit de modelnummers halen. Zo heeft de Galaxy Tab 4 (8.0) SM-T330 als modelnummer en gaat de Galaxy Tab 4 (10.1) als SM-T530 door het leven. Maar, om wat voor tablets het precies gaat is de grote vraag.

Mogelijk gaat het om een 9-inch model in de Galaxy Tab 4-serie, kijkend naar de hierboven genoemde modelnummers. De SM-T360 zou dan een WiFi-only versie zijn, terwijl de SM-T365 een 4G-variant is. Overigens is dit pure speculatie want Samsung heeft nog geen afbeeldingen en specificaties online gezet.

Vooralsnog blijft het afwachten waarmee Samsung nu weer gaat komen. Begin september vindt in Berlijn IFA 2014 plaats en zien we mogelijk nieuwe tablets van de Koreaanse fabrikant gepresenteerd worden.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 4 (8.0)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.