Android 4.4 KitKat beschikbaar voor de Samsung Galaxy Note II

14 juli 2014 1 Minuut 4 Reacties
Samsung-Galaxy-Note-II

Eind april begon Samsung al in enkele regio's met de uitrol van Android 4.4 KitKat voor de tweede generatie Galaxy Note en vandaag is de update eindelijk ook in Nederland gearriveerd. De update moet per direct beschikbaar zijn voor Galaxy Note II-bezitters in Nederland en België.

De Samsung Galaxy Note II is al bijna twee jaar oud maar dat betekent niet dat de software-ondersteuning gestopt wordt. Samsung bouwt de laatste tijd een prima reputatie op wat betreft updates en de update voor de Galaxy Note II laat zien dat de Koreaanse fabrikant ook consumenten die reeds een toestel van het bedrijf gekocht hebben van de meest recente versie van Android wil voorzien.

Diverse bezitters van een Galaxy Note II melden vandaag op het forum van Androidworld dat de update in Nederland en België uitgerold wordt. De update brengt Android 4.4.2 KitKat naar de tweede generatie Galaxy Note, natuurlijk inclusief de TouchWiz-interface van de Koreaanse fabrikant. Google heeft Android in deze versie op verschillende punten verbeterd, waaronder het design en de ingebouwd printmogelijkheden.

De update voor de Samsung Galaxy Note II wordt Over The Air (OTA) aangeboden en dus is het verstandig even verbinding te maken met een WiFi-netwerk om Android 4.4 KitKat binnen te halen.

Reacties (4)