Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus begint uitrol Android 4.4 KitKat voor de Transformer Pad TF701T

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2014, 13:03 CategorieAndroid

Asus is één van de weinige fabrikanten die regelmatig software-updates voor zijn tablets uitrolt. Er zijn nog een aantal modellen van de Taiwanese fabrikant die de KitKat-update nog niet gehad hebben, waaronder de high-end Transformer Pad TF701T. Deze tablet wordt inmiddels in verschillende regio’s voorzien van een update waardoor de meest recente Android-versie geïnstalleerd wordt.

Asus is in onder meer de VS begonnen met de uitrol van Android 4.4. KitKat voor de Transformer Pad TF701T (review). Deze hybride Android tablet ligt alweer bijna een jaar in de winkels maar is dus door Asus niet vergeten. De update wordt Over The Air en in fasen uitgerold dus het kan even duren voordat de update ook de Nederlandse bezitters van de tablet bereikt.

Mocht je niet willen wachten dan kun je via de website van Asus de update zelf installeren. Let wel dat er verschillende sku’s beschikbaar zijn en dat je dus de juiste voor jouw regio kiest. Het installatiebestand kan op een SD-kaart geplaatst worden en vervolgens worden geïnstalleerd op de tablet. Zorg dat je sowieso even een back-up maakt zodra je met de update aan de slag gaat.

Wil je meer weten over deze versie van Android? Neem dan ons artikel over alle nieuwigheden in Android 4.4 KitKat door.

  • Delen:
ASUS Transformer Pad TF701
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.