Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus MeMO Pad 7 (ME176C) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2014, 13:07 CategorieAndroid

Een aantal weken terug wist Asus Benelux tijdens de Nederlandse perspresentatie van onder meer de Transformer Pad TF103C nog niks te vertellen over de komst van nieuwe MeMO Pad tablets maar deze week is één van de nieuwe modellen al te koop in Nederland. De Asus MeMO Pad 7 (ME176C) kan reeds bij een aantal Nederlandse webwinkels gekocht worden.

De Asus MeMO Pad 7 (ME176C) is een 7-inch tablet die we kunnen plaatsen in het middenklasse segment. De tablet is uitgerust met een ips lcd-display dat een resolutie van 1.280 bij 800 pixels heeft en wordt aangestuurd door een Intel Atom Bay Trail Z3745-processor met een kloksnelheid van 1.83GHz. Onder de motorkap zien we verder 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden.

Asus-MeMO-Pad-7

De tablet beschikt over Bluetooth 4.0 en WiFi voor draadloze communicatie, gps voor locatiebepaling, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Asus heeft de MeMO Pad 7 (ME176C) voorzien van Android 4.4 KitKat met daar overheen de ZenUI van het bedrijf. Deze skin past onder meer het notificatiemenu aan en brengt een aantal door Asus zelf ontwikkelde apps met zich mee.

De Asus MeMO Pad 7 (ME176C) kan bij diverse winkels gekocht worden voor prijzen tussen de 180 en 220 euro. Een adviesprijs heeft Asus nog niet bekendgemaakt maar die ligt hier waarschijnlijk tussenin. In onderstaande widget vind je de laagste prijzen van dit moment, en op de productpagina van de Asus MeMO Pad 7 (ME176C) vind je een overzicht van alle specificaties en features.

  • Delen:
Asus MeMO Pad 7 (ME176C en ME176CX)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.