Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus publiceert promotievideo Fonepad 7 (FE375CG)

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2014, 12:09 CategorieAndroid

Afgelopen maand onthulde Asus tijdens Computex 2014 verschillende nieuwe tablets, waaronder twee Fonepad-modellen. Eén van deze modellen is de Fonepad 7 (FE375CG), een 7-inch tablet die ook als smartphone gebruikt kan worden. Asus heeft deze week een promotievideo online gezet waarin de belangrijkste features en functies van deze tablet getoond worden.

Asus Fonepad 7

De Asus Fonepad 7 (FE375CG) is een 7-inch tablet met een ips lcd-display dat voorzien is van een 1.280 bij 800 pixels resolutie. De tablet draait op een Intel Atom Z3560-processor uit de Moorefield-generatie met een kloksnelheid van 1.8GHz. Verder is de tablet voorzien van 1GB aan werkgeheugen, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, twee camera’s, 3G, WiFi en Bluetooth 4.0. De tablet draait op Android 4.4 KitKat.

Promotievideo

In onderstaande video toont Asus de belangrijkste features en functies van de Fonepad 7. Zo wordt de nadruk met name gelegd op de smartphone-mogelijkheden van de tablet, bijvoorbeeld voor het voeren van telefoongesprekken. Ook laat de Taiwanese fabrikant zien dat de tablet over twee SIM-slots beschikt, al is niet duidelijk of dit ook voor het Nederlandse model zal gelden. Natuurlijk kan ook de door Asus zelf ontwikkelde ZenUI-skin die over Android gelegd is niet ontbreken.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de nieuwe Fonepad 7 op de markt verschijnt en wat ervoor betaald moet worden is helaas nog niet duidelijk. Naast de Fonepad 7 (FE375CG) komt Asus met de Fonepad 8 (FE380CG), een 8-inch model dat ook als smartphone gebruikt kan worden en beschikt over onder meer een Intel Atom-processor en Android 4.4 KitKat met daar overheen de ZenUI van Asus.

  • Delen:
Asus Fonepad 7 (FE375CG)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.