Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus toont nieuwe accessoires MeMO Pad 7 in video’s

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2014, 10:33 CategorieAccessoires

Asus heeft de afgelopen weken verschillende nieuwe tablets aangekondigd, waaronder twee MeMO Pad 7 modellen. Voor deze tablets introduceert de Taiwanese fabrikant ook een aantal nieuwe accessoires. In onderstaande video’s worden de vier accessoires gedemonstreerd.

Asus MeMO Pad 7

Asus brengt in Europa twee 7-inch MeMO Pad-modellen op de markt. Het goedkoopste model is de MeMO Pad 7 (ME70C), welke voor iets minder dan 100 euro al in verschillende regio’s te verkrijgen is. Deze tablet is onder meer voorzien van een 1.024 bij 600 pixels resolutie, een Intel Atom Z2520-processor en Android 4.3 Jelly Bean. Daarnaast komt Asus met de MeMO Pad 7 (ME176C), een tablet met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, een Intel Atom Z3745-processor en Android 4.4 KitKat.

Nieuwe accessoires MeMO Pad tablets

Voor deze tablets brengt Asus verschillende nieuwe accessoires op de markt; de Carry Me Cover voor onderweg, de stijlvolle MagSmart Cover voor bescherming en het plaatsen van de tablet in verschillende posities, de luxe Folio Cover met dezelfde mogelijkheden als de MagSmart Cover, en de EB50N Bluetooth headset.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe accessoires moeten binnenkort ook in de Nederlandse webshop van Asus verschijnen. De covers variëren in prijs van 29,90 tot 49,90 euro, terwijl de headset 89,90 euro kost.

  • Delen:
Asus MeMO Pad 7 (ME176C en ME176CX)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.