Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Transformer Book T100 (T100TAL) met 4G/LTE duikt op

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2014, 10:20 CategorieWindows

Asus heeft met de Transformer Book T100 op dit moment één van de meest populaire Windows 8.1 hybriden in handen. Dit model beschikt over het volledige Windows 8.1-besturingssysteem, komt met een keyboard dock en heeft een aantrekkelijke adviesprijs van 349 euro. Onlangs introduceerde Asus een iets krachtigere versie die voor dezelfde prijs verschijnt maar binnenkort kunnen we ook een 4G-versie verwachten.

Transformer Book T1oo met 4G

In onder meer Duitsland en Frankrijk zijn nieuwe varianten van de Transformer Book T100 opgedoken. Het nieuwe model gaat onder de naam T100TAL en beschikt over een 4G/LTE-module voor snel mobiel internet. Het huidige model, dat in de Nederlandse winkels ligt, beschikt alleen over WiFi. Bij diverse webwinkels in Europa wordt de T100TAL met 4G aangeboden. De 32GB-versie heeft een prijs van 449 euro meegekregen, terwijl de 64GB-versie 499 euro kost.

Je zou zeggen dat de overige specificaties overeenkomen met het WiFi-only model maar opvallend genoeg heeft Asus de 4G-versie uitgerust met een minder krachtige processor. Het gaat om de Intel Atom Bay Trail Z37350-processor met een maximale kloksnelheid van 1,83GHz. Voor de rest komen de specificaties wel overeen. De Transformer Book T100TAL beschikt onder meer over een 10.1-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, 2GB aan werkgeheugen, een microSD-kaartlezer om het opslaggeheugen uit te breiden, Windows 8.1-software, een gratis versie van Office 2013 en zowel een microUSB- als een microHDMI-poort.

Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de Asus Transformer Book T100. Het is nog niet duidelijk wanneer de T100TAL de Nederlandse markt zal bereiken. Wel komt Asus volgende maand met de Transformer Book T200TA, een iets grotere en rijkelijker uitgeruste variant.

  • Delen:
ASUS Transformer Book T100 (T100TA)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.