Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Transformer Book T200TA kan reeds in Nederland besteld worden

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2014, 12:06 CategorieWindows

Hij is nog steeds niet officieel door Asus aangekondigd maar bij diverse Nederlandse webwinkels kun je de nieuwe Transformer Book T200TA reeds bestellen. Dit model is een iets krachtigere en grotere versie van de populaire Transformer Book T100TA en krijgt een adviesprijs van 399 euro mee.

Asus Transformer Book T200TA

De Asus Transformer Book T200TA is de afgelopen maanden diverse malen in databases opgedoken en hij kwam zelfs tijdens Computex 2014 even voorbij. Vanuit Asus is echter nog steeds geen officiële aankondiging gekomen en ook liet Asus Benelux vorige maand nog weten niks te kunnen zeggen over een lancering.

Toch lijkt die lancering niet lang meer op zich te laten wachten want diverse webwinkels geven 6 augustus als leverdatum voor de hybride Windows tablet. Er komen twee versies op de markt; een 32GB-variant en een 32GB-variant met 500GB harddisk in het dock.

Asus-T200TA

Wat betreft de specificaties is de Transformer Book T200TA iets geavanceerder dan de T100TA. Het nieuwe model is voorzien van een 11.6-inch ips lcd-display met een 1.366 bij 768 pixels en draait op een Intel Atom Z3775-processor, vergezeld door 32GB aan opslaggeheugen en een optionele 500GB harddisk.

Verder is de hybride voorzien van een microSD-kaartlezer, een microUSB-poort, een microHDMI-poort, twee camera’s en een keyboard dock dat beschikt over een trackpad, een USB 3.0-poort, een USB 2.0-poort en een ethernetpoort. Het geheel draait op Windows 8.1-software.

Prijs en beschikbaarheid

Onder meer Alternate, Bobshop en Modern bieden de Asus Transformer Book T200TA reeds aan voor een adviesprijs van 399 euro. De 32GB-versie met 500GB harddisk kan bij Alternate besteld worden voor een prijs van 449 euro. De levering moet begin augustus plaatsvinden.

  • Delen:
Asus Transformer Book T200 (T200TA)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.