Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bestellingen Coolblue, Dixons en MyCom ook op zondag bezorgd

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2014, 12:49 CategorieNieuws

In Nederland kun je bij een aantal winkels al pakketjes dezelfde werkdag laten bezorgen tegen extra kosten maar op zondag, de dag dat je vaak wel thuis bent en juist met bijvoorbeeld je nieuwe tablet aan de slag wilt, was het vooralsnog niet mogelijk om pakketjes te ontvangen. Daar komt nu verandering in want onder meer Dixons, MyCom en Coolblue gaan samen met PostNL bestellingen op zondag leveren.

Zowel Coolblue als BAS Group, waaronder onder meer Dixons en MyCom vallen, laten vandaag middels een persbericht weten dat ze dankzij een nieuwe dienst van PostNL voortaan pakketjes ook op zondag kunnen leveren. Een bestelling die op zaterdag voor 23.59 geplaatst is kan dan de volgende dag in de middag bezorgd worden. Het mooie is dat er voor deze dienst niet extra betaald hoeft te worden.

Doordeweeks zijn we druk met werk, boodschappen doen of andere bezigheden en in het weekend blijven de meeste mensen thuis. Eigenlijk is het alleen daarom al bijzonder dat we zo lang gewacht hebben om in het weekend te leveren.

PostNL geeft aan dat het om een proef gaat die begin september van start gaat, maar Coolblue laat weten dat het bedrijf hoe dan ook op zondag blijft leveren, of de proef geslaagd is of niet. Er zit overigens nog wel een voorwaarde aan want bijvoorbeeld telefoons met abonnement en grote apparaten als tv’s en koelkasten worden niet op zondag bezorgd. Hiervoor wordt nog steeds een afspraak voor door de week gemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.