Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Conceptvideo: Google Nexus 8 met Android L en BoomSound speakers

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2014, 17:11 CategorieAndroid

Er gaan al zolang geruchten over een nieuwe Nexus-tablet dat het voor sommige lezers tijd wordt dat ze ook wat te zien krijgen. Een tablet van Google zelf kunnen we helaas nog niet laten zien maar wel een fraaie conceptvideo waarin we de Google Nexus 8 zien. De tablet in de video is compleet gebaseerd op de geruchten die we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen.

Wat we precies van de Google Nexus 8 kunnen verwachten is nog steeds grote vraag. Het is überhaupt nog niet zeker dat Google een dergelijke tablet in ontwikkeling heeft, al doen tal van aanwijzingen dit vermoeden. Hoogstwaarschijnlijk wordt de tablet door HTC, met name bekend van de smartphones, geproduceerd en kunnen we de tablet na de zomer op de markt verwachten.

Als we alle geruchten samenpakken dan is de Google Nexus 8 (of 9?) uitgerust met een 8.9-inch hoge resolutie display, draait het geheel op een quadcore Nvidia Tegra K1-processor en beschikt de tablet vanzelfsprekend over het onlangs aangekondigde Android L, de 64-bit-versie welteverstaan. In onderstaande video wordt de Nexus 8 getoond zoals we deze graag zouden zien, compleet met hoogwaardige materialen, slanke bezels en zelfs BoomSound speakers.

Of de Google Nexus 8 een aanvulling van het assortiment is en we dus ook een Google Nexus 7 (2014) mogen verwelkomen is nog onduidelijk. Mogelijk kiest Google ervoor dit jaar maar één Nexus-tablet op de markt te brengen.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.