Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #57

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2014, 8:45 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder meer twee games en een ‘Material Design’ browser.

Leo’s Fortune

Als jij je Android tablet graag gebruikt voor het spelen van spellen dan mag Leo’s Fortune niet ontbreken op je tablet. Dit is één van mooiste games die je in de Play Store kunt vinden en is dan ook onderscheiden met verschillende prijzen. Maar, niet alleen de vormgeving is fraai, ook het spel zelf zit indrukwekkend goed in elkaar. Het spel kost je een paar euro maar speel een paar levels en je bent voor de komende dagen of weken verslaafd.

Leos-Fortune

Leo’s fortune is voor 4,49 euro te downloaden uit de Google Play Store.

  • Leo's Fortune

Now Browser

Onlangs heeft Google Android L, de nieuwste versie van Android, aangekondigd. Deze versie krijgt een compleet nieuw uiterlijk, met wat Google een ‘Material Design’ noemt. Dit houdt in dat het besturingssysteem een stuk overzichtelijker, strakker en kleurrijker wordt. Android L verschijnt na de zomer pas maar als je toch al van het nieuwe design wilt genieten kun je de Now browser downloaden. Deze browser is al gegoten in het ‘Material Design’ en biedt daarbij een vlotte en gebruiksvriendelijke surf-ervaring. Daarbij beschikt de browser over een ingebouwde flash-player, een anonieme modus en een full-screen modus.

Now-browser

De Now browser voor Android kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store. Dit is echter een beperkte versie met onder meer maximaal 4 tabbladen, voor de volledige versie moet 0,99 euro betaald worden.

  • Now Browser

Jigsaw Puzzles: 5000+

Puzzelen is iets waar wij Nederlanders helemaal gek van zijn en ook op je Android tablet kun je nu de grootste en moeilijkste puzzels leggen. De Jigsaw Puzzles-app biedt een groot aanbod aan legpuzzels, van zeer eenvoudige varianten tot zeer lastige varianten. Daarbij beschikt de app over een fraaie en gebruiksvriendelijke interface. Het mooie is dat je ook je eigen afbeeldingen kunt omzetten in een puzzel, en deze kunt delen met anderen.

puzzel-app-Android

Jigsaw Puzzles: 5000+ is gratis te downloaden uit de Google Play Store en biedt standaard een leuk aanbod aan puzzels. Wil je meer puzzels dan kun je deze via een in-app aankoop aanschaffen.

  • Jigsaw Puzzles: 5000+

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.