Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #58

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2014, 8:45 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder meer een fraaie notitie-app en een noodzakelijke chat-app.

Facebook Messenger

He is wellicht geen vrijwillige keuze maar als je vaak met je tablet Facebook-berichten verstuurt of chat met je vrienden dan kun je binnenkort niet meer om de Facebook Messenger-app heen. Facebook heeft namelijk besloten om de functie uit de standaard app te halen en compleet onder te brengen in Messenger. Naast de standaard berichten-functie biedt de app onder meer de mogelijkheid om video’s en foto’s te versturen, spraakberichten op te nemen, foto’s en berichten door te sturen naar anderen en je locatie kenbaar te maken.

Facebook-Messenger

Facebook Messenger is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Facebook Messenger

Microsoft Account

Microsoft heeft een hoop verschillende diensten waarmee je ook als Android-gebruiker aan de slag kunt. Wanneer ook jij een Microsoft-account hebt voor bepaalde diensten en veiligheid hoog in het vaandel hebt staan dan mag Microsoft Account niet op je tablet ontbreken. Met deze app kun je altijd snel en eenvoudig een verificatie laten uitvoeren wanneer je toegang wilt tot een van de diensten van Microsoft. Je ontvangt een melding wanneer je je identiteit moet verifiëren. Vervolgens hoef je alleen nog maar te tikken voor goedkeuring. Het is dus absoluut geen spannende of mooie app maar voegt weer dat beetje extra veiligheid en gebruiksgemak toe.

Microsoft-Account

De Microsoft Account-app voor Android kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

  • Microsoft Account

Bamboo Paper

In de Google Play Store zijn tientallen apps te vinden die je de mogelijkheid bieden notities te maken en schetsen op te slaan maar één van de mooiere en ook nieuwere apps is Bamboo Paper. Deze app kan op elke Android tablet gebruikt worden maar is met name handig wanneer je ook een stylus met je tablet gebruikt. De app maakt het mogelijk verschillende pen- of kwaststijlen te gebruiken, notities en schetsen in eigen mappen/boeken op te slaan en ze eenvoudig met anderen te delen. Het mooie is dat deze app gratis gedownload kan worden en je (tijdelijk) ook niet extra hoeft te betalen om van alle functies gebruik te maken.

Bamboo-paper

Bamboo Paper is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Bamboo Paper

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.