Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #51

04 juli 2014 1 Minuut 0 Reacties
must-have-apps-iPad

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app om beats te maken.

Beatwave

Met Beatwave kan je zelf ‘beats’ maken. Wave staat voor de lijn die als een golf die over het scherm gaat, die lijn raakt alle punten die je hebt aangetikt en zo hoor je een klein stukje muziek. Je kan verschillende instrumenten kiezen en eventueel ook de snelheid aanpassen.

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store. Extra functie’s zoals het streamen kosten echter 5,99 euro.

Beatwave

Dragon Dictation

In iOS zit al dictation, maar daar is Apple redelijk nieuw in. Dragon doet dit al jaren, en heeft dus veel ervaring. Als je bijvoorbeeld een interview moet opnemen is deze app daar super handig voor. Je hoeft dan later niet alles uit te typen want dat doet de app zelf. Op een paar kleine schoonheidsfoutjes na werkt het heel goed.

Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store.

Dragon Dictation

Houzz

In deze app kan je inspiratie doen voor, zoals de naam al weggeeft, je huis. Er komen foto’s voorbij van verschillende interieurs die je kan toevoegen aan je ‘Ideabook’ om zelf te gebruiken. Je kan ook zoeken naar verschillende afbeeldingen en stijlen.

Deze app is gratis in de App Store te downloaden.

Houzz

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

Reacties (0)