Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #52

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2014, 12:03 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app om beter mee te schrijven.

iA Writer

Als schrijver zit ik elke dag te kijken naar een tekstverwerkingsprogramma. Als je dat dan toch doet, kun je net zo goed de mooiste app gebruiken. iA Writer is niet alleen een hele mooie tekstverwerker, hij is ook nog eens ontzettend handig. Door Markdown kun je snel typen en meteen de tekst opmaken, dankzij de focus-modus wordt je niet afgeleid door eerdere zinnen die je schreef. iA Writer werd deze week vanuit het niets geüpdatet met een nieuw likje verf waardoor hij nu goed past bij de rest van iOS 7, een verbeterd toetsenbord en MultiMarkdown.

iA Writer

Deze app is te koop voor €4,49.

 • iA Writer

World of Tanks

Ik ben zelf niet zo’n gamer, maar op zijn tijd speel ik wel graag een spelletje. World of Tanks is een erg leuk spel. In het spel bestuur je een tank en ga je samen met anderen die ook spelen de strijd aan tegen het vijandige team. Het draait er niet om dat je als een kip zonder kop het slachtveld op rijd, de bedoeling is dat je tactisch en strategisch te werkt gaat.

World of Tanks

World of Tanks is gratis te downloaden en te spelen, maar je kunt snel ver komen door te betalen voor in-app aankopen.

 • World of Tanks

Aliens for Reddit

Wie Reddit wel eens bezocht heeft weet dat de website er niet heel modern uitziet, en op een gegeven moment gaat dat je tegenzitten. Aliens for Reddit is een iPad app waarmee je Reddit kunt bekijken. Nadat je ingelogd bent worden al je subreddits gesynchroniseerd en kun je Reddit dus op een veel mooiere en betere manier door bladeren. Nu nog opletten dat je de tijd niet verliest.

Aliens for Reddit

Aliens for Reddit is gratis te downloaden in de App Store. Tegen betaling van €2,69 verdwijnen de advertenties uit de app.

 • Aliens for Reddit

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

 • Delen:

Reacties

 1. l.j.van der Plas
  12 juli, 2014 om 12:04

  heb 2 i pads en wil deze onafhankelijk van elkaar laten werk,wel dezelfde provoder nl kpn.

  Heb een lap top ,hoe kan ik dan gescheiden met appple id werken.

  Hunt U mij adviseren,ik loop steeds vast dat de ipad problrmen gheeft met apple id.

  Graag uw atwoord met dank Leo van der Plas
  u

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.