Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #53

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2014, 10:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je alle South Park afleveringen gratis en legaal kunt bekijken.

VakantieBieb

Nu voor bijna iedereen de zomervakantie begonnen is is ook de zogenaamde VakantieBieb geopend. In deze app zijn een bepaald aantal boeken gratis te downloaden op je iPad. Er zijn romans en thrillers, kinderboeken, tijdschriften en reis- en taalgidsen. Zo ga je goed voorbereid op vakantie maar hoef je niet te zeulen met boeken.

Vakantiebieb

De app VakantieBieb is gratis te downloaden.

  • VakantieBieb

South Park

Vroeger miste ik altijd de afleveringen van South Park op televisie omdat ik niet wist hoe laat die op tv zouden komen. Gelukkig kan ik nu meepraten over de avonturen van Eric Cartman, Kenny, Kyle en Stan dankzij de South Park app. Met deze app kun je alle afleveringen die er gemaakt zijn voor helemaal niets bekijken. In de app zitten zelfs geen reclames.

South Park

Deze app is gratis te downloaden in de App Store.

  • South Park

Day One

Wie een dagboek bijhoudt maar niet van schrijven op papier houdt zal helemaal in de wolken zijn met Day One. Deze prachtig vormgegeven app helpt je bij het bijhouden van een dagboek door bijvoorbeeld notificaties te sturen dat je nog wat over die dag op moet schrijven. Je hoeft de app niet als dagboek te gebruiken, je kunt er ook aantekeningen in maken over een film die je gekeken hebt of bijhouden wat je bijvoorbeeld het lekkerste bier of koffie vindt.

Day One

Day One is te downloaden in de App Store voor €4,49.

  • Day One

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.