Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #54

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2014, 13:09 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je fantastische tekeningen kunt maken.

Flow

Hoe vaker ik op Instagram kijk, hoe leuker ik het ga vinden, zeker als je een stel goede fotografen volgt. Helaas is er geen officiële iPad app van Instagram, maar Flow is een goede vervanger. De app werkt snel en maakt mooi gebruik van het grote scherm van een iPad. Flow heeft ook handige features zoals het opslaan van foto’s, wat bij de officiële app niet kan.

Flow

Flow is gratis te downloaden, maar extra features zijn als in-app aankoop verkrijgbaar.

  • Flow

Instapaper

Wie op het internet kijkt komt al snel interessante artikelen tegen. Sommigen zijn echter te lang om te lezen dus veel mensen klikken het artikel weg. Zonde. Met Instapaper kun je artikelen opslaan om ze later te lezen. De app stript alle onnodige fratsen van een website weg, zoals reclame’s en schreeuwerige koppen zodat je superfijn en rustig kunt lezen.

Instapaper

Deze app is te koop voor €3,59 in de App Store.

  • Instapaper

Paper

Zelf heb ik nooit echt goed kunnen tekenen, maar als ik de tekeningen zie die in Paper zijn gemaakt wil ik ook weer gaan tekenen. Paper is een slimme app met veel verschillende tools, zoals een pen en viltstift, maar ook een penceel. Zo maak je de allermooiste tekeningen. Als je aan het tekenen bent zie je alleen de pennen, stiften en kwasten die je kunt gebruiken. Tekeningen orden je netjes in verschillende schetsboeken, die je kan delen en exporteren naar de computer.

paper-ipad

Paper is een gratis app, maar meer tools dan de twee standaard tools moet je kopen.

  • Paper

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.