Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #55

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2014, 12:30 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je gemakkelijk bedragen om kunt rekenen.

IMDB

Zin om een film te kijken maar geen idee welke? Met de IMDB app vindt je gemakkelijk en snel een leuke film. De app geeft gerelateerde films voor films die je leuk vond. Ook kun je een watchlist maken als je een heel lijstje hebt met films die je nog wilt bekijken. Zodra je een film hebt gekeken kun je dat aangeven. Hierdoor kijk je nooit meer een film twee keer als je dat niet wilt en heb je een overzicht van alle films die je gekeken hebt.

IMDB

IMDB is gratis te downloaden in de App Store.

  • IMDB

Amount

Wie vaak reist of in buitenlandse webwinkels artikelen koop is vaak aan het omrekenen hoeveel iets in Euro’s kost. Dat kan natuurlijk uit je hoofd, maar met een app als Amount wordt het veel gemakkelijker. Naast valuta omrekenen kan Amount veel meer, zoals afstanden, inhoudsmaten en kledingmaten.

Amount

Deze app is te koop voor €0,89 in de App Store.

  • Amount

Launch Center Pro

Sommige dingen zijn wat omslachtig in iOS. Met de app Launch Center Pro kun je taken automatiseren. Zo kun je met een knop een sms’je sturen naar je moeder, of een woord dat je gekopieerd had vertalen door slechts twee keer te drukken. Launch Center Pro kan je veel tijd besparen, zeker als je er handig mee wordt. Launch Center Pro maakt gebruik van URL schemes, een techniek waarover we eerder een uitleg geschreven hebben.

Launch Center Pro

Launch Center Pro is te downloaden voor €4,49.

  • Launch Center Pro

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.