Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #20

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2014, 11:42 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week enkele toffe games en apps!

Microsoft Sudoku

Microsoft heeft een nieuwe game uitgebracht: Sudoku. Naast Solitaire en Minesweeper, waar we eerder al over tipten, is het nu dus de beurt aan Sudoku. Voor wie Sudoku niet kent: het is een puzzel waarbij er getallen ingevuld moeten worden op de correcte manier. Uiteraard legt de app dit allemaal piekfijn uit. Net zoals alle andere Microsoft games is dit ook een Xbox game, waardoor je achievements kunt krijgen voor je prestaties in het spel. Daarnaast kun je via de online leaderbords bijhouden hoe je vrienden het doen ten opzichte van jou. Helaas is het geen universal app, maar misschien komt dat nog.

sudoku

Microsoft Sudoku is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Microsoft Sudoku

Madefire

Madefire is een nieuwe app die stripboeken lezen tot een nieuwe beleving maakt. De eerste versie van de app is nog in “Preview” modus, maar er zit wel een vette exclusive in: exclusieve Transformers verhalen! Wanneer de app officieel launcht zullen er enorm veel verhalen in te vinden zijn, en dat allemaal gratis! Waarschijnlijk zal er voor het unlocken van de volledige catalogus een abbonement moeten worden afgesloten, maar dat zal het dubbel en dwars waard zijn. Madefire is een enorm mooie en bruikbare app.

fanzo

Madefire is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Madefire

Fanzo

Fanzo is dé app voor de sportliefhebber. Van NFL tot de Champions League, alle sporten en leagues zijn vertegenwoordigd in deze app. Het unieke aan Fanzo is dat het nieuws vanuit duizenden verschillende bronnen komt, maar wel handmatig geselecteerd is door fans van de sporten. De app ziet er prachtig en overzichtelijk uit en is helemaal gratis. Mocht je dus op de hoogte willen blijven van al het laatste nieuws omtrent je favoriete sport of sporten, dan is Fanzo een geschikte keuze. Helaas is alle content wel in het Engels en is het geen universele app, maar desalniettemin is het een prima uitbreiding voor je app collectie als je van sport houdt.

madefire

Fanzo is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Fanzo
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.