Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #21

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2014, 21:39 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week drie super gave apps!

Rival Knights

Rival Knights is een nieuwe veelbelovende universal game voor Windows tablets gemaakt door het bekende Gameloft. De bedoeling van het spel is dat je battlet met andere ridders door middel van het bekende lansvechten. Twee ridders rijden op een paard met een lans langs elkaar en proberen elkaar van het paard af te stoten. De eerste die valt verliest.

Het spel heeft 3D graphics en biedt heel veel mogelijkheden om je ridder te upgraden of te customizen. Het spel is volledig gratis en biedt heel veel uren speelplezier. Helaas is er wel een internetverbinding nodig om het spel te spelen, dus offline in het vliegtuig dit spel spelen gaat hem helaas niet worden. Desondanks zal dat de pret van dit geweldige spel niet drukken!

rival

Rival Knights is gratis uit de Windows Store te downloaden.

 • Rival Knights

Disney Bola Soccer

Helaas doet Nederland niet meer mee met het WK voetbal, maar voetbalfans kunnen met Disney Bola Soccer zelf een club beheren en wedstrijden spelen in de hoop wél kampioen te worden. Disney Bola Soccer is volledig gratis voor Windows tablets en Windows Phone’s, maar deze universele app is wel een flinke download. Zorg er voor dat je genoeg ruimte hebt om de game te installeren.

Eenmaal geïnstalleerd is het spelen van de game heel simpel. De touch besturing werkt erg intuïtief en hapert eigenlijk nooit. Je kunt online tegen andere teams spelen maar het is ook mogelijk om offline toernooien te spelen tegen computer tegenstander. Er zijn wel een heleboel In App Purchases aanwezig in Disney Bola Soccer, maar de game kan prima gespeeld worden zonder ook maar een cent uit te geven.

bola

Disney Bola Soccer is gratis uit de Windows Store te downloaden.

 • Disney Bola Soccer

Readiy

Readiy is een gratis en heel mooie en functionele Feedly cliënt voor Windows tablets. Readiy doet eigenlijk alles wat je van een Feedly cliënt mag verwachten en niet meer. Voor de gemiddelde gebruiker is dit de perfecte app. De artikelen worden prachtig weergegeven en er zijn genoeg beheeropties om je artikelen te ordenen en dergelijke.

Artikelen kunnen opgeslagen worden in Pocket of InstaPaper en daarnaast kan er vanuit iedere app gedeeld worden naar Readiy. Super handig! Daarnaast kan je kiezen uit meerdere layouts en kleurenschema’s, waardoor je de app kan aanpassen naar je eigen wensen. Al met al is Readiy gewoon een uitstekende Feedly app!

readiy

Readiy is gratis uit de Windows Store te downloaden.

 • Readiy

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

 • Delen:

Reacties

 1. Erwin van Agtmael
  12 juli, 2014 om 14:00

  Goede dag,

  ik heb een Windows RT Surface tablet. Voor iemand van 62 zijn er net zoveel apps. het spelletje B lue_Chip_Minibridge speelde ik veel op de computer. ( Laptop vooral op reis )
  Misschien ook uitbrengen als app voor onze tablet? of toelaten het als gewoon programma ka laden en spelen?
  grtjs en bedankt, Erwin

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.