Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #22

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2014, 12:50 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week drie super toffe apps!

GoToMeeting

GoToMeeting is een zeer populaire service in het zakelijke circuit: je kunt het vergelijken met Skype, alleen dan gericht op bijvoorbeeld tech-ondersteuning. Je kan via GoToMeeting namelijk mensen “presenter” maken en er zijn nog een heleboel andere functies die het programma geschikt maken voor bijvoorbeeld webinars.

Vooralsnog was het alleen mogelijk om via de desktop app van GoToMeeting meetings bij te wonen, maar met de nieuwe universele app van GoToMeeting kan je nu ook vanaf je tablet meetings bijwonen. Super handig! De app doet eigenlijk alles wat je er van zou verwachten, en is qua feautures gelijkwaardig aan de Apple en Windows desktop versie.

gotomeeting

GoToMeeting is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • GoToMeeting

Microsoft Jigsaw

Microsoft heeft weer een nieuwe game uitgebracht: Microsoft Jigsaw. Iedereen kent legpuzzels wel, en met deze Jigsaw game kan je op tablet zelf legpuzzels complementeren. De game is volledig gratis en voorzien van Xbox achievements, en belooft een heleboel uren plezier te garanderen.

Het spel werkt eigenlijk heel simpel: je sleept de stukjes naar de door jou gewenste plek in de hoop dat het stukje past. Net zoals je een echte puzzel zou leggen, eigenlijk! Er zitten een heleboel verschillende puzzels in de game, waardoor er voor ieder niveau wel een geschikte puzzel bij zit. Uiteraard moet je wel beschikken over een flinke portie geduld :). Het mooie aan deze game is dat je nooit meer je puzzelstukjes kwijt kan raken!

jigsaw

Microsoft Jigsaw is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Microsoft Jigsaw

BBQ King

BBQ King is een time-management game: het is de bedoeling dat je alle levels zo goed mogelijk uitspeelt door je personage en alle handelingen die je personage doet zo goed mogelijk te managen. Er zijn een heleboel van dit soort games en in BBQ King moet je proberen zo goed mogelijk je barbecue te beheren.

Er zijn in totaal 5 verschillende scene’s waarin je kunt spelen, met zelfs 9 verschillende grills waarop je al je vlees kunt bakken. Deze universele app is compleet gratis en erg verslavend, omdat je steeds een level verder wilt komen. Al met al is BBQ King een uitstekende uitbreiding van je gamecollectie!

bbq

BBQ King is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • BBQ King

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.