Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #23

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2014, 14:50 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week drie handige apps!

MoneyControl

MoneyControl is een nieuwe app van Indiase makelij, waarmee je gemakkelijk alle aandelen en indices van de wereld in de gaten kunt houden en kunt toevoegen aan je eigen portfolio. De app is volledig gratis te downloaden uit de Windows Store.

Daarnaast kan je via MoneyControl ook naar enkele Engelstalige zenders kijken die het laatste nieuws omtrent de financiële markten weergeven, zodat je altijd volledig op de hoogte bent. De app ziet er erg mooi uit en werkt soepel en snel. Een mooie aanvulling als je graag de financiële wereld in de gaten houdt!

moneycontrol

MoneyControl is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • MoneyControl

Bamboo Paper

Er zijn voor Windows 8 genoeg apps in de Windows Store te vinden waarmee je notities kunt maken, zoals OneNote en Evernote. Recent is daar Bamboo Paper bijgekomen. De app is tijdelijk volledig gratis om de lancering te vieren.

Met Bamboo Paper kan je je tablet in een notebook omtoveren, aldus de app zelf. Eigenlijk is het gewoon een notitie-app zoals alle anderen, maar met Bamboo Paper kan je wel kleurtjes gebruiken om je notities op te vrolijken. Al met al is Bamboo Paper gewoon een prima app voor je notities!

bamboo

Bamboo Paper is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Bamboo Paper

Tweetium

De officiële Twitter app voor Windows 8 is prima, maar er zijn mensen die van keuze houden. Voor diegenen zijn er veel andere Twitter clients aanwezig in de Windows Store, maar Tweetium is toch wel één van de besten. De app kost normaliter 2,99 maar heeft een proefperiode van 7 dagen waarin je de app volledig kan uittesten.

Met de betaalde versie krijg je push-notificaties, kan je 7 accounts tegelijkertijd gebruiken en heb je de mogelijkheid om tweets te live-streamen (geen refresh nodig om nieuwe tweets op te halen). Uiteraard zijn er nog veel meer dingen die het gebruik van Tweetium super handig en waardevol maken. Ik zelf vind deze app zelf beter dan de officiële Twitter app, die toch aardig compleet is!

tweetium

Tweetium is voor 2,99 uit de Windows Store te downloaden. Gratis proefperiode van 7 dagen.

  • Tweetium

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.