Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Save: Berichten uit je tijdlijn voor later bewaren

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2014, 10:23 CategorieApplicaties

Als je vaak op Facebook te vinden bent dan zie je vast wel eens wat voorbij komen maar heb je geen tijd om erop te reageren of een video helemaal af te kijken. Als je vervolgens een paar uur later de tijd hebt is de kans groot dat je het bericht of de video niet meer terug kunt vinden. Om dit wat eenvoudiger te maken introduceert Facebook de nieuwe functie Facebook Save.

Met Facebook Save is het mogelijk om berichten, foto’s en video’s die in je tijdlijn verschijnen te bewaren en dus op een later tijdstip te bekijken. De optie wordt in zowel de webversie als de apps van Facebook ondersteund en zorgt ervoor dat geselecteerde berichten en media in een aparte tab van de tijdlijn bekeken kan worden. Deze zogenaamde ‘read-it-later’-functie zet berichten en media dus tijdelijk apart voor momenten dat je er wel tijd voor hebt.

Om de Facebook Save-functie te gebruiken is een internetverbinding vereist. Je kunt dus niet berichten of media offline opslaan om deze op een later moment, zonder internetverbinding terug te kijken. Om ervoor te zorgen dat je opgeslagen berichten ook daadwerkelijk later terugkijkt stuurt Facebook je herinneringen. De Facebook-app voor Android en iOS is gratis te downloaden via onderstaande links.

  • Facebook
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.