Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu kondigt 8-inch Windows 8 tablet voor zakelijke gebruikers aan

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2014, 10:40 CategorieWindows

In Nederland zien we nog maar weinig tablets van Fujitsu verschijnen maar in Azië heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd, met name wat betreft tablets voor de zakelijke gebruiker. Deze week introduceert Fujitsu een nieuwe tablet; de Arrows Tab Q335 met een 8-inch display en Windows 8.1-software.

Fujitsu Arrows Tab

Fujitsu laat al jaren zien voorop te lopen wat betreft onder meer de beveiliging van data op computers en tablets. Zo was Fujitsu één van de eerste bedrijven met een handpalmscanner om data beter te beveiligen. Het bedrijf richt zich met nieuwe hardware dan ook met name op professionele gebruikers.

De nieuwste telg van de Arrows Tab-familie is de Arrows Tab Q335/K, een 8-inch tablet met Windows 8.1-software. Dit model is uitgerust met een Intel Atom Bay Trail Z3735F-processor. Deze chip is voorzien van vier kernen en heeft een kloksnelheid van 1.33GHz.

Verder is de tablet voorzien van een ips lcd-display met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een 5 megapixel camera aan de voorzijde en Bluetooth 4.0 en WiFi 802.11 b/g/n voor draadloze communicatie.

Fujitsu-Arrows-Tab-Q335-2

De tablet is uitgerust met Windows 8.1 Update 1 en biedt toegang tot een gratis versie van Office 2013. Hiermee kunnen gebruikers de programma’s Word, Excel en PowerPoint zonder extra kosten gebruiken. De tablet moet eenvoudig in één hand te gebruiken zijn door het gewicht van 400 gram en een profiel van 9.9 millimeter.

Prijs en beschikbaarheid

De verwachting is dat de Fujitsu Arrows Tab Q335/K komende oktober op de markt verschijnt. Helaas is nog niet bekend wat er voor de tablet betaald moet worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.