Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Geruchten over betaalbare OnePlus Tab steken de kop op

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2014, 9:51 CategorieAndroid

Als je het smartphone-nieuws een beetje volgt dan zal de naam OnePlus je bekend in de oren klinken. Het bedrijf, onderdeel van Oppo, heeft onlangs namelijk een goedkope smartphone met indrukwekkende specificaties gelanceerd. Er verschijnen nu echter geruchten dat het bedrijf ook een betaalbare tablet gaat lanceren, al spreekt OnePlus dit zelf tegen.

De OnePlus One is een 5.5-inch smartphone met full hd-display, een Qualcomm Snapdragon 801-processor, 16GB aan opslaggeheugen, 3GB aan werkgeheugen, een 16 megapixel camera en een CyanogenMod-versie van Android die speciaal voor het toestel ontwikkeld is. Deze specs doen een prijs van meer dan 500 euro vermoeden maar de smartphone kan gekocht worden voor 269 euro.

Dat is natuurlijk een mooi aanbod en als we de bronnen van het betrouwbare evleaks mogen geloven komt het bedrijf ook met een goedkope OnePlus Tab. De website heeft namelijk een screenshot ontvangen van een alpha-versie van de OnePlus-website. Hierop zien we de OnePlus One smartphone op de voorgrond maar in de achtergrond zien we een menu-item met de naam OnePlus Tab.

Wat we van de tablet kunnen verwachten, mocht het gerucht correct blijken te zijn, is vooralsnog onduidelijk. We mogen in ieder geval uitgaan van een tablet met high-end specificaties maar een betaalbaar prijskaartje. Overigens heeft OnePlus zelf reeds via het officiële kanaal aangegeven dat het screenshot bewerkt is en dus onjuist is, maar dat lijkt ons een logische reactie als je iets nog stil wilt houden. We houden het in ieder geval in de gaten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.