Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gmail voor iOS krijgt betere Drive-intergratie

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2014, 17:31 CategorieApplicaties

Google heeft een verse update uitgebracht voor de iOS-versie van de Gmail-app. Door die update kunnen gebruikers gemakkelijker bestanden vanuit Google Drive koppelen aan het bericht dat ze willen versturen.

Voor fervente (en minder fervente) Gmail-gebruikers op Apple’s platformen, is het nu mogelijk om bestanden dus direct vanuit Google Drive in te laden, zonder eerst het bestand naar het apparaat te downloaden. Andersom werkt het precies hetzelfde: ontvangen bestanden kunnen nu direct op de telefoon worden opgeslagen, zodat je die op een later tijdstip dus weer via dezelfde app kunt verzenden.

Meerdere Gmail-accounts

Maar dat is niet alles wat deze update met zich meebrengt. Vanaf nu zijn er meerdere mogelijkheden met betrekking tot het aanpassen van je account en de app; zodoende is het mogelijk om minder omslachtig te werk te gaan wanneer je eens wil mailen vanaf een ander Gmail-account. Gebruikers kunnen er nu namelijk meerdere accounts aan koppelen, zonder de oude eerste te verwijderen. Functies die overigens al eerder beschikbaar waren voor de Android-versie.

Als laatste update zijn gebruikers nu ook in staat om de te weergeven foto aan te passen. Wil je de app nu binnenhalen, dan kan dat via onderstaande link. Vorig jaar maakte Google het al mogelijk dat elke link naar een Google-dienst in een e-mail voortaan wordt geopend in een andere app van Google.

  • Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.