Google Play Store toont games die zonder internetverbinding te spelen zijn

25 juli 2014 1 Minuut 1 Reacties
Google-Play-Store-tablet-2

Google heeft een nieuwe sectie in de Play Store opgezet waar je alleen games vindt die ook offline, zonder internet, gespeeld kunnen worden.

In de Google Play Store vind je een groot aanbod spelletjes maar veel van deze spellen hebben een internetverbinding nodig, bijvoorbeeld voor het bijhouden van scores, het tonen van advertenties of het spelen met meerdere personen. Met name wanneer je op vakantie of onderweg bent wordt het lastig een spel te spelen dat afhankelijk is van het internet en daarom heeft Google een nieuwe sectie in de Play Store opgezet waar je alleen games vindt die ook offline gespeeld kunnen worden.

Spelletjes spelen zonder internetverbinding

Met een smartphone kun je nagenoeg overal het internet op maar een tablet is 9 van de 10 keer afhankelijk van een WiFi-netwerk. Vooral voor de tabletbezitters die niet altijd verbinding kunnen maken met een WiFi-netwerk is de nieuwe categorie in de Google Play Store dus zeer welkom. Deze speciale pagina toont alleen spellen die niet continu vragen om een internetverbinding en dus op elk willekeurig moment gespeeld kunnen worden. Deze sectie is ook handig wanneer je wel over een 4G- of 3G-tablet beschikt maar het gebruik van je databundel wilt beperken.

Speciale pagina Google Play Store

Je kunt het overzicht van offline te spelen games vinden op deze pagina van de Google Play Store.

Reacties (1)