Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hannspree lanceert betaalbare 10.1-inch tablet met Android KitKat

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2014, 9:39 CategorieAndroid

Hannspree, onderdeel van het Chinese HannStar Display Corporation, heeft de afgelopen jaren al diverse tablets op de markt gebracht, waarvan een aantal modellen ook in de Nederlandse schappen verschenen. Deze week kondigt het bedrijf een nieuwe 10.1-inch tablet aan, uitgerust met Android 4.4 KitKat en een aantrekkelijk prijskaartje.

De Hannspree Hannspad SN1AT74 is een betaalbare Android tablet met een formaat van 10.1-inch. Het toestel beschikt over een 10.1-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, wat neerkomt op 150 pixels per inch. De tablet draait op een Arm Cortex A9-processor met vier kernen en een kloksnelheid van 1.3GHz.

Verder is de tablet voorzien van 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, Bluetooth 4.0 en WiFi 802.11n voor draadloze communicatie, een miniHDMI-uitgang, een 2 megapixel camera aan de achterzijde en een 0,3 megapixel webcam aan de voorzijde.

Hannspree Hannspad SN1AT74

De Hannspad SN1AT74 heeft een gewicht van 620 gram en is 9,8 millimeter dun. De tablet draait op Android 4.4 KitKat-software, zonder aanpassingen van de Chinese fabrikant, en wordt in Duitsland op de markt gebracht voor een prijs van 169 euro. Je hebt de keuze uit een witte, een rode en een zwarte variant.

Of en wanneer de Hannspree Hannspad SN1AT74 naar Nederland komt is vooralsnog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.