Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Slate 6 en 7 VoiceTab te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2014, 7:12 CategorieAndroid

In januari van dit jaar kondigde HP twee nieuwe tablets waarmee ook gebeld kan worden aan. De Slate 6 VoiceTab en Slate 7 VoiceTab moesten ook naar Nederland komen, zo maakte HP in februari bekend. Tot op heden zijn de tablets echter niet in Nederlandse winkels te vinden maar een oplettende bezoeker maakt ons er vandaag op attent dat de tablets wel via de website van HP te bestellen zijn.

HP Slate VoiceTab tablets

De Slate 6 VoiceTab en Slate 7 VoiceTab zijn tablets die gericht zijn op diegenen die ook onderweg van een groot formaat display gebruik willen maken. Beide toestellen beschikken over mobiel internet via 3G en kunnen gebruikt worden om telefoongesprekken te voeren. Het eerstgenoemde model heeft een formaat van 6-inch met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, de Slate  7 VoiceTab heeft een formaat van 7-inch met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels.

HP-Slate7-VoiceTab

Beide tablets beschikken over een Marvell PXA1088 quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden, zowel een microSIM- als een SIM-slot, Bluetooth 3.0 en WiFi voor draadloze communicatie, een 2 megapixel webcam, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een microUSB-poort. Beide toestellen draaien op Android 4.2.2. Jelly Bean en het is niet duidelijk of er een update naar Android 4.4 KitKat in de planning staan.

Prijs en beschikbaarheid

Via de Nederlandse website van HP is zowel de Slate 6 VoiceTab als de Slate 7 VoiceTab uit voorraad te koop. Opvallend is dat beide tablets een prijs van 229 euro meegekregen hebben.

Nieuw model

Afgelopen week hebben we het overigens nog over een opvolger van de in januari aangekondigde HP Slate VoiceTab tablets gehad. Het nieuwe model gaat onder de naam Slate 7 VoiceTab Ultra en beschikt onder meer over een Intel-processor met een hoge resolutie display. Wanneer dit model op de markt verschijnt is vooralsnog onduidelijk.

  • Delen:

Reacties

  1. jimmy
    07 september, 2016 om 17:00

    Waar kan ik mijn Slate6 VoiceTab repareren in nederland ?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.