Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Slate 7 VoiceTab Ultra in augustus te koop voor 399 euro

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2014, 21:56 CategorieAndroid

HP kondigde in februari twee VoiceTab tablets voor de Nederlandse markt aan. Beide modellen zijn inmiddels in Nederland te koop, al is het alleen via de website van HP zelf. Bij veel meer winkels zullen ze niet verschijnen want er staat al een opvolger te wachten. Medio augustus moet namelijk de HP Slate 7 VoiceTab Ultra in de Nederlandse winkels verschijnen.

HP VoiceTab tablets

De HP Slate 6 VoiceTab en Slate 7 VoiceTab zijn zogenaamde phablets met een formaat van respectievelijk 6-inch en 7-inch. Deze modellen kunnen dus als smartphone en als tablet gebruikt worden. Beide toestellen beschikken onder meer over een resolutie van 1.280 bij 720/800 pixels, een quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. HP bevestigt wel dat beide toestellen in september een update naar Android 4.4 KitKat kunnen verwachten. Opvallend is ook dat beide modellen voor een prijs van 229 euro via de website van HP gekocht kunnen worden.

HP Slate 7 VoiceTab Ultra

Qua specificaties zijn de reeds gelanceerde VoiceTab tablets dus niet bijzonder interessant, maar voor diegenen die net wat meer verwachten is er goed nieuws. In augustus moet namelijk de HP Slate 7 VoiceTab Ultra in de Nederlandse winkels verschijnen. Deze tablet heeft een formaat van 7-inch en kan, net als zijn voorgangers, als smartphone gebruikt worden. Naast 3G beschikt dit model echter ook over ondersteuning voor 4G.

HP-Slate-7-VoiceTab-Ultra-2

Wat betreft de overige specificaties is de Slate 7 VoiceTab Ultra ook een stuk interessanter. Zo is de tablet voorzien van een ips lcd-display met een 1.920 bij 1.200 pixels resolutie, een 1.6GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer om het opslaggeheugen uit te breiden, dual-band WiFi, Bluetooth 4.0, een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. Vanuit de winkel draait de tablet op Android 4.4 KitKat.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Slate 7 VoiceTab Ultra moet medio augustus naar Nederland komen en krijgt een prijs van 399 euro mee. De oplettende lezer heeft overigens waarschijnlijk al gezien dat dit model grotendeels gebaseerd is op de Huawei MediaPad X1 7.0, een tablet die nog steeds Nederland niet bereikt heeft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.