Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ verschijnt bij eerste Nederlandse winkels

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2014, 21:11 CategorieAndroid

Het is alweer zo’n vier maanden geleden dat Lenovo een nieuw model in de Yoga Tablet-serie aankondigde; de Lenovo Yoga Tablet 10 HD+. Deze tablet had al vanaf eind april in de Nederlandse winkels moeten liggen maar pas deze week zien we de eerste winkels opduiken die de tablet aanbieden. De prijzen variëren nogal maar mocht je er op gewacht hebben kun je eindelijk naar de winkel voor de Lenovo Yoga Tablet 10 HD+.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+

In 2013 bracht Lenovo twee Android tablets in de Yoga Tablet-serie op de markt; een 8-inch en een 10-inch model. Het meest opvallende van deze tablets was het ‘opgevouwen magazine-design’ met ingebouwde standaard en de extra grote accu. Echt overtuigen konden de tablets in onze reviews niet maar mogelijk kan dit nieuwe model dat wel. Lenovo heeft namelijk de 10-inch versie een flinke upgrade gegeven.

De Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ beschikt bijvoorbeeld over een 10.1-inch ips lcd-display met een hoge resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en het geheel wordt aangestuurd door een Snapdragon 400 quadcore-processor van Qualcomm. Verder is de tablet uitgerust met 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, twee camera’s, een microUSB-poort, stereospeakers en een 9.000mAh accu. Ook het aparte design en de ingebouwde standaard zijn weer aanwezig.

Lenovo-Yoga-Tablet-10-HD

Lenovo heeft de tablet uitgerust met Android 4.3 Jelly Bean, wat in februari van dit jaar nog best kon. Inmiddels worden echter nagenoeg alle nieuwe tablets voorzien van Android 4.4 KitKat en dus is het te hopen dat Lenovo snel met een update komt. Lenovo heeft ook weer een groot aantal apps en toepassingen ontwikkeld, welke allemaal binnen de nieuwe DOit Suite vallen.

Prijs en beschikbaarheid

De Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ kan inmiddels bij onder meer CentralPoint en MaxICT. De laatstgenoemde winkel biedt de tablet aan voor de laagste prijs; 369 euro. Een overzicht van alle specificaties vind je op de productpagina van de Lenovo Yoga Tablet 10 HD+.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tablet 10 HD+
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.