Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft geeft kijkje achter de schermen bij ontwikkeling Surface Pro 3

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2014, 11:51 CategorieMicrosoft

Nu we aan de derde generatie Surface tablets toezijn mogen we stellen dat Microsoft op het gebied van hardware zijn stempel duidelijk op de tablet- en laptopmarkt weet te drukken. Het bedrijf uit Redmond laat zien wat een premium design inhoudt en heeft ook innovatieve features als een geavanceerde kickstand geïntroduceerd. Het Amerikaanse Bloomberg mocht even binnen kijken in het geheime Surface-lab van Microsoft.

In onderstaande video van Bloomberg krijgen we een korte rondleiding achter de schermen bij Microsoft. De ontwikkeling van de nieuwe Surface Pro 3 staat hierin centraal. Zo zien we Panos Panay, de Vice President van de Surface-afdeling, voorbij komen, wordt uitgelegd hoe het testen van de innovatieve kickstand heeft plaatsgevonden en zien we hoe belangrijk de nieuwe stylus is.

De Microsoft Surface Pro 3 is volgens het bedrijf uit Redmond het eerste apparaat dat een echte laptopvervanger genoemd mag worden. De tablet is voorzien van een 12-inch hoge resolutie display, een Intel Core-processor, maximaal 512GB aan opslaggeheugen, diverse aansluitingsmogelijkheden, een kickstand en een meegeleverde ative digitizer stylus. Natuurlijk zijn voor dit model ook de bekende keyboard-covers weer beschikbaar.

Meer informatie, de configuraties en prijzen, en alle specificaties vind je op de productpagina van de Microsoft Surface Pro 3.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.