Microsoft Surface Pro 3 commercial toont ‘lapability’

01 juli 2014 1 Minuut 1 Reacties
Surface-Pro-3-lapability

Microsoft laat in een commercial zien waarom de Surface Pro 3 die ideale laptopvervangen is en comfortabel op schoot te gebruiken moet zijn.

Over ongeveer twee maanden kunnen we ook in Nederland naar de winkel voor de Surface Pro 3, de derde generatie Surface tablet van Microsoft. Dit model is volgens het bedrijf uit Redmond de eerste tablet die ook daadwerkelijk comfortabel als laptop te gebruiken is, maar als we naar de eerste reviews kijken moeten ook bij dit model compromissen gesloten worden. Maar, Microsoft geeft niet zomaar op en heeft een commercial gepubliceerd waarin de ‘lapability’ van de Surface Pro 3 getoond wordt.

Een belangrijk onderdeel van een laptop is, zoals de naam al aangeeft, dat deze comfortabel op schoot te gebruiken is. Op dit vlak heeft Microsoft diverse verbeteringen doorgevoerd, waaronder een nieuw ontworpen kickstand. Deze kan in meerdere hoeken geplaatst worden waardoor onder meer het gebruik op schoot comfortabeler moet zijn. Ook biedt de keyboard-cover voor de Surface Pro 3 nu ook een stand met een iets schuinere hoek, ook weer om comfortabel te kunnen tikken wanneer de tablet op schoot staat.

Of de Surface Pro 3 ook daadwerkelijk op deze manieren comfortabel te gebruiken is laten we voorlopig even in het midden, totdat we onze uitgebreide review gepubliceerd hebben. Tot die tijd kun je voor alle specificaties, modellen en prijzen terecht op de productpagina van de Microsoft Surface  Pro 3.

Reacties (1)