Nieuwe commercials tonen belangrijkste features Surface Pro 3

07 juli 2014 1 Minuut 5 Reacties
Microsoft-Surface-Pro-3-2

In Nederland moeten we nog anderhalve maand geduld hebben maar in de VS ligt de nieuwe Surface Pro 3 van Microsoft reeds in de winkels. Ter promotie van de nieuwe tablet/laptop hybride heeft Microsoft drie commercials online gezet waarin de belangrijkste features en functies van het toestel getoond worden.

De Microsoft Surface Pro 3 is alweer de derde generatie Surface tablet van het bedrijf uit Redmond. Drie keer is echter scheepsrecht, aldus Microsoft. De derde generatie moet namelijk de ultieme combinatie van een tablet en een laptop zijn, de perfecte laptopvervanger dus. Microsoft geeft aan dat we vanaf nu geen laptop én een tablet meer mee hoeven te dragen, puur de Surface Pro 3.

In de eerste commercial worden de algemene kenmerken van de Surface Pro 3 getoond, waaronder de stylus, de kickstand, de cover en de aansluitingsmogelijkheden. Ook wordt het 12-inch display met een 2.160 bij 1.440 pixels resolutie getoond.

In de tweede video ligt de focus met name op de meegeleverde stylus, oftewel pen. De nieuwe versie van deze active digitizer-techniek en de stylus moeten zorgen voor een natuurlijkere schrijfervaring en daarnaast kan met een knop op de stylus direct een app geopend worden.

De laatste video staat in het teken van de eerste reviews. Met name Amerikaanse media hebben reeds uitgebreide reviews van de Surface Pro 3 gepubliceerd en in deze video worden, natuurlijk selectief, een aantal belangrijke quotes uit deze reviews genoemd.

Vanaf 28 augustus ligt de Microsoft Surface Pro 3 in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs vanaf 819 euro. Meer informatie, alle specificaties, de verschillende modellen en de laagste prijzen vind je op de productpagina van de Microsoft Surface Pro 3.

Reacties (5)