Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe commercials tonen belangrijkste features Surface Pro 3

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2014, 8:58 CategorieWindows

In Nederland moeten we nog anderhalve maand geduld hebben maar in de VS ligt de nieuwe Surface Pro 3 van Microsoft reeds in de winkels. Ter promotie van de nieuwe tablet/laptop hybride heeft Microsoft drie commercials online gezet waarin de belangrijkste features en functies van het toestel getoond worden.

De Microsoft Surface Pro 3 is alweer de derde generatie Surface tablet van het bedrijf uit Redmond. Drie keer is echter scheepsrecht, aldus Microsoft. De derde generatie moet namelijk de ultieme combinatie van een tablet en een laptop zijn, de perfecte laptopvervanger dus. Microsoft geeft aan dat we vanaf nu geen laptop én een tablet meer mee hoeven te dragen, puur de Surface Pro 3.

In de eerste commercial worden de algemene kenmerken van de Surface Pro 3 getoond, waaronder de stylus, de kickstand, de cover en de aansluitingsmogelijkheden. Ook wordt het 12-inch display met een 2.160 bij 1.440 pixels resolutie getoond.

In de tweede video ligt de focus met name op de meegeleverde stylus, oftewel pen. De nieuwe versie van deze active digitizer-techniek en de stylus moeten zorgen voor een natuurlijkere schrijfervaring en daarnaast kan met een knop op de stylus direct een app geopend worden.

De laatste video staat in het teken van de eerste reviews. Met name Amerikaanse media hebben reeds uitgebreide reviews van de Surface Pro 3 gepubliceerd en in deze video worden, natuurlijk selectief, een aantal belangrijke quotes uit deze reviews genoemd.

Vanaf 28 augustus ligt de Microsoft Surface Pro 3 in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs vanaf 819 euro. Meer informatie, alle specificaties, de verschillende modellen en de laagste prijzen vind je op de productpagina van de Microsoft Surface Pro 3.

 • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Reacties

 1. B.H. de Haan
  07 juli, 2014 om 9:31

  De datum van levering in Nederland is niet 28 november maar 28 augustus.

  • Martijn Chel
   07 juli, 2014 om 9:32

   Klopt, foutje. Thanks.

 2. rudy
  08 juli, 2014 om 1:16

  Hoe is de Batery duur van de surface pro 3

 3. Jurgen Haase
  11 juli, 2014 om 0:49

  Dag Martijn,

  Wat is het voornaamste verschil tussen een ‘gewone’ Surface en een Surface Pro? Is de Pro een sterkere editie van een Surface voor gebruikers die betere prestaties willen? Gaat dan dan ook ten koste van de batterij duur?

  Gr,
  Jurgen Haase

  • Martijn Chel
   11 juli, 2014 om 1:24

   Hoi,
   Er zijn heel wat verschillen, te beginnen met de software. Surface pro draait op Windows 8.1 Pro de Surface op Windows RT. Ook is de Surface Pro krachtiger, komt er een stylus bij, krijg je meer aansluitingen en is er meer werkgeheugen. Het is echt een professionelere versie die met een laptop te vergelijken is qua mogelijkheden. Qua batterijduur is de Pro iets minder maar zeker met het nieuwe model is het verschil klein.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.