Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Samsung-tablet duikt op in benchmark

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2014, 10:19 CategorieAndroid

Begin deze maand verschenen er op de website van Samsung Scandinavië modelnummers van nog onbekende tablets. De verwachting was dat het om 8-inch of 9-inch modellen zou gaan, mogelijk als aanvulling op de reeds gelanceerde Galaxy Tab 4 tablets. Vandaag is meer informatie opgedoken over één van deze modellen; de SM-T365.

De Samsung SM-T365 is deze week opgedoken in benchmarks van GFXBench. Hieruit kunnen we de specificaties van de tablet opmaken en zien we ook direct dat het waarschijnlijk gaat om een middenklasse model.

Uit de benchmarks blijkt dat de SM-T365 beschikt over een 8-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. De tablet wordt aangestuurd door een Qualcomm Snapdragon 400 quadcore-processor met een kloksnelheid van 1,2GHz, vergezeld door 1.5GB aan werkgeheugen.

Verder zou de tablet uitgerust zijn met 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een 1.2 megapixel camera aan de voorzijde, een 3 megapixel camera aan de achterzijde, WiFi, Bluetooth, gps, NFC en een simkaart-slot voor mobiel internet. De tablet draait op Android 4.4 KitKat.

Kijkend naar de specificaties komt de SM-T365 grotendeels overeen met de reeds gelanceerde Galaxy Tab 4 tablets. Onder welke naam Samsung dit model uitbrengt blijft echter gissen. De verwachting is dat de tablet iets minder dan 300 euro gaat kosten.

Samsung heeft dit jaar al meerdere tablets met een 8-inch formaat uitgebracht, waaronder de Galaxy Tab 4 (8.0), de Galaxy Tab S 8.4 en de Galaxy TabPRO 8.4.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 4 (8.0)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.