Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Qwerkywriter: Typemachine-dock voor je tablet

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2014, 12:04 CategorieAccessoires

Toetsenborden voor tablets komen in allerlei soorten en maten, en we hebben al verschillende modellen aan een review onderworpen. Als je echter iets echt unieks wilt dan is de Qwerkywriter wellicht wat voor je. Dit toetsenbord-dock is namelijk geheel in stijl van een traditionele typemachine.

De Qwerkywriter is een toetsenbord dat voor zowel tablets als desktopcomputers gebruikt kan worden maar beschikt over ruimte om een tablet in te plaatsen en comfortabel te typen. Het toetsenbord wordt middels Bluetooth met de tablet verbonden maar kan ook via USB op een computer aangesloten worden.

Het keyboard beschikt over Cherry MX Blue switches, toetsen met een chromen afwerking en de uiteindelijke versie krijgt ook een enter-toets. Ook zijn er CMD-toetsen aanwezig voor diegenen die het toetsenbord in combinatie met een Mac willen gebruiken.

De Qwerkywriter was een Kickstarter-project dat zijn doel ruimschoots behaald heeft en nu wordt dan ook de productie ingepland. Als je interesse hebt kun je via de website van de fabrikant reeds een pre-order plaatsen maar houd er rekening mee dat de levering pas gepland staat voor augustus 2015. Voor die tijd kunnen de specs nog aangepast worden. Daarbij moet de prijs geen issue voor je zijn want het toetsenbord-dock kan besteld worden voor 309 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.