Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 4 krijgt metalen behuizing en gebogen scherm’

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2014, 17:19 CategorieAndroid

Nog anderhalve maand en dan gaat in Berlijn IFA 2014 van start. De verwachting is dat Samsung deze beurs aangrijpt om alweer de vierde generatie Galaxy Note aan het publiek te tonen. Er gaan al maanden geruchten over dit toestel en als we de geruchten van vandaag mogen geloven krijgt de Samsung Galaxy Note 4 een metalen behuizing en een gebogen scherm.

Volgens het Koreaanse ETNews, dat vaak heeft laten zien over juiste informatie te beschikken, komen er verschillende varianten van de Galaxy Note 4 op de markt. Een daarvan zou in ieder geval beschikken over een metalen behuizing en een gebogen display. Welk metaal Samsung gebruikt zou nog niet bekend zijn aangezien de Koreaanse fabrikant op dit moment aan het experimenteren is met onder meer aluminium en magnesium. Er komt ook een variant met een kunststof behuizing en de verwachting is dat dit toestel een standaard ‘flatscreen’ display krijgt.

Zoals gezegd gaan er al maanden geruchten over de Galaxy Note 4. Zo verschenen onlangs geruchten waarin gesproken werd over een irisscanner waarmee gebruikers hun data beter kunnen beschermen en kwam het gerucht voorbij dat de nieuwste phablet uitgerust wordt met een stylus die gebruikmaakt van ultrasoon geluid. Verder zou Samsung wederom twee varianten op de markt brengen qua processor; een met een Qualcomm Snapdragon 805-processor met vier kernen, en een met een Samsung Exynos-processor met acht kernen. Beide modellen zijn voorzien van 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Ook beschikken beide versies over Android 4.4.3 KitKat als besturingssysteem en bedraagt de resolutie 2.560 bij 1.440 pixels.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. Jan Bos
    21 juli, 2014 om 22:15

    Pssst, niet verder vertellen hoor, maar ik heb nog steeds de eerste Note.
    En ja, ik leef nog steeds…….. ;-)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.