Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung updatet Kids Store voor Galaxy Tab Kids en Tab S

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2014, 13:05 CategorieAndroid

Samsung heeft op verschillende producten een speciale Kids Store toegevoegd, de naam verraadt natuurlijk al dat dit een App Store is waar apps verzameld zijn die gericht zijn op kinderen. Samsung heeft nu een update doorgevoerd waardoor er ruim 900 apps beschikbaar zijn.

Samsung Galaxy Kids Store

De kindvriendelijke App Store in kwestie maakte vorig jaar tijdens de lancering van de Samsung Galaxy Tab 3 Kids zijn debuut mee en is sindsdien ook beschikbaar op tablets als de Galaxy Tab S 8.4 en Samsung Galaxy Tab S 10.5. De speciaal voor kinderen ontwikkelde Samsung Galaxy Tab 3 Kids is ondertussen voor zo’n 100 euro minder te koop dan tijdens die lancering, en is dus voor bedragen rond de 170 euro in winkels te vinden.

De Kids Store heeft allerlei applicaties die verzameld zijn op verschillende manieren, waaronder op leeftijd. Hierdoor is het voor ouders mogelijk makkelijk en snel geschikte apps te vinden om het gebruik van de Samsung tablet leuker en vooral ook leerzamer te maken. De Kids Store laat (ouders van) kinderen ook direct kennis maken met direct marketing, want de winkel heeft voor zo’n 50 dollar aan ‘gratis’ content deals en vouchers. Deze speciale kinder-apps uit de winkel zijn overigens vooral interessant door de mogelijkheden die geboden worden aan ouders en opvoeders om de content binnen de apps te managen. Zo kunnen verschillende levels uit games uitgezet worden, en bijvoorbeeld weer aangezet worden als beloning. Bijvoorbeeld als het kind even lekker buiten gespeeld heeft, of netjes heeft geholpen bij de afwas.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.